Το ολοκαίνουργιο website της Wanderlust ΝΕΠΑ είναι πλέον online!

Η ανάγκη για επανασχεδιασμό και διασύνδεση της εταιρίας με τα σύγχρονα μέσα δικτύωσης, οδήγησε την Wanderlust ΝΕΠΑ στην απόφαση να αναθέσουν τον εξαρχής σχεδιασμό και υλοποίηση της Ιστοσελίδας τους zeneseas.gr στην BB Consulting.

Περιηγηθείτε στις διάφορες θεματικές ενότητες της Ιστοσελίδας zeneseas.gr και λάβετε πληροφορίες για ότι σχετικό σας ενδιαφέρει.

Πιο συγκεκριμένα, στo ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο της Wanderlust ΝΕΠΑ  zeneseas.gr ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί γρήγορα και απλά μεταξύ των κύριων ενοτήτων, από το βασικό μενού το οποίο αποτελείται από τις ενότητες: «Προδιαγραφές», «Φωτογραφίες» «Επικοινωνία καθώς και “link” που δίνει την δυνατότητα γρήγορης επιστροφής στην κεντρική σελίδα. Σε κάθε μια από της παραπάνω ενότητες αναλύονται σχετικά θέματα και πληροφορίες.

Η ιστοσελίδα zeneseas.gr έχει αναπτυχθεί με το WordPress σε 2 γλώσσες και τηρεί όλες τις προδιαγραφές για την Προσβασιμότητα του Περιεχομένου του Ιστού, έκδοση 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines 2.0) του διεθνή oργανισμού World Wide Web Consortium (W3C)