Υπηρεσίες

Κατασκευή Website

eLearning

Software

EU Projects

Consulting

Γιατί με την BB Consulting.

Η BB Consulting προσφέρει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες με εξειδίκευση στον τομέα πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις κάθε αντικειμένου, δραστηριότητας και μεγέθους να χρηματοδοτήσουν την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων και προγραμμάτων ανάπτυξης.

Δημιουργήστε το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης σας και κάντε πωλήσεις όλο τον χρόνο και όλες της ώρες σε όλο τον κόσμο. Με την BB Consulting θα έχετε εύκολη διαχείριση στην προσθήκη – αφαίρεση προϊόντων, διαχείριση παραγγελιών, πελατών, εταιρικών νέων.

Η BB Consulting σχεδιάζει, εγκαθιστά, συντηρεί και διαχειρίζεται μία σειρά από υποδομές πληροφορικής, βασισμένες σε καινοτομίες και τεχνολογίες αιχμής.

Η ηλεκτρονική εξ αποστάσεως εκπαίδευση είναι ένας εναλλακτικός τρόπος εκπαίδευσης που παρέχει τη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης εκπαιδευτικών διαδικασιών μέσω του διαδικτύου.

Η εταιρεία μας με τη πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση σε επιχορηγούμενα επενδυτικά προγράμματα – ΕΣΠΑ, Αναπτυξιακός Νόμος, Αγροτική Ανάπτυξη, Leader, ΟΑΕΔ – μπορεί να συνδράμει τον υποψήφιο για επιδότηση επιχειρηματία για τον σωστό σχεδιασμό και υλοποίηση του επενδυτικού του σχεδίου.