Διαθέτετε επιχείρηση χωρίς διαδικτυακή παρουσία; Αναρωτιέστε αν χάνετε κάποιες επιχειρηματικές ευκαιρίες;

Μοιραζόμαστε εδώ τους λόγους που η επιχείρηση σας χρειάζεται δική της ιστοσελίδα σε μία γρήγορη περίληψη:

  • Οι πελάτες σας το περιμένουν
  • Παρέχει κοινωνική απόδειξη της επιχείρησή σας
  • Έχετε τον έλεγχο της ιστορίας που θέλετε να αφηγηθείτε
  • Όλοι οι ανταγωνιστές σας έχουν εταιρικούς ιστότοπους
  • Κατά αυτό τον τρόπο δεν βάζετε ποτέ ξανά την ταμπέλα «Είμαστε κλειστά»
  • Θα εμφανίζεστε στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
  • Δείχνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Οι πελάτες σας το περιμένουν

6 στους 10 καταναλωτές περιμένουν τα brands να παρέχουν online περιεχόμενο σε κάποια μορφή ψηφιακής ιδιοκτησίας, και οι περισσότεροι από τους μισούς πηγαίνουν κατευθείαν στην ιστοσελίδα του brand που τους ενδιαφέρει για προϊοντικές πληροφορίες.

Παρέχει κοινωνική απόδειξη της επιχείρησή σας

90% των καταναλωτών ισχυρίζονται ότι οι online κριτικές επηρεάζουν τις αγοραστικές τους επιλογές. Μπορείτε να εισάγετε το brand σας στο FourSquare, στο Yelp και σε άλλα αντίστοιχα sites, αλλά ακόμα και στην δική σας ιστοσελίδα μπορείτε να προσθέσετε κριτικές του κοινού.

Έχετε τον έλεγχο της ιστορίας που θέλετε να αφηγηθείτε

Είναι αλήθεια ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τι λένε οι άλλοι για εσάς στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, αλλά μπορείτε να επηρεάσετε την αντίληψη του κοινού δημιουργώντας τη δική σας ιστορία μέσω ενός εταιρικού ιστότοπου.

Όλοι οι ανταγωνιστές σας έχουν εταιρικούς ιστοτόπους            

Μελέτες δείχνουν ότι μόλις ένας καταναλωτής έχει μία ιδέα για το τι χρειάζεται ή θέλει, τότε ξεκινά να αναζητά πληροφορίες, και ότι το 72% εξ αυτών αναζητούν διαδικτυακά εκπαιδευτικό υλικό, κριτικές και μαρτυρίες.

Μην γράψετε ποτέ ξανά ” Είμαστε Κλειστά”

Κανένας δεν θέλει να δουλεύει στις 3 π.μ. αλλά σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να κάνουν τις αγορές τους αυτή την ώρα. Το να έχετε ένα εταιρικό site σημαίνει ότι μπορείτε να πουλάτε προϊόντα όλες τις ώρες και όχι μόνο μεταξύ 9 π.μ. και 5 μ.μ.

Θα εμφανίζεστε στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google   

81% των καταναλωτών αναζητούν στο διαδίκτυο πληροφορίες πριν ολοκληρώσουν την αγορά τους. Αυτό σημαίνει ότι πηγαίνουν στη μηχανή αναζήτησης της Google και πληκτρολογούν μία ή περισσότερες λέξεις κλειδιά.

Αν δεν έχετε ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας, οι πιθανότητες να εμφανιστείτε στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης είναι μηδενικά.

Δείχνετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Όχι μόνο μπορείτε να δείξετε όμορφες εικόνες των προϊόντων σας και των υπηρεσιών σας, αλλά μπορείτε να εισάγετε μικρά βίντεο ή PDF με οδηγίες χρήσης έτσι ώστε ακόμα και οι πιο διστακτικοί πελάτες να μην έχουν λόγο να αγοράσουν από αλλού.

Κατασκευή ιστοσελίδων από την BB Consulting σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης. Η BB Consulting αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό της αρχιτεκτονικής και της λειτουργικότητας, την καλλιτεχνική επιμέλεια του διαδικτυακού τόπου, τη φιλοξενία του και την προώθησή του.

Επικοινωνήστε μαζί μας στην παρακάτω φόρμα: