Εταιρία

Η αποστολή μας

Η εταιρεία BB Consulting ιδρύθηκε με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Με συνεχή προσπάθεια για παροχή Υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη, η εταιρία μας έχει ως στόχο να καθιερωθεί μεταξύ των κορυφαίων στο χώρο των Τεχνολογιών και των Συμβούλων Επιχειρήσεων. 


Το ανθρώπινο δυναμικό της BB Consulting αποτελείται από μηχανικούς με Μεταπτυχιακή εξειδίκευση, καθώς και επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων όπως οικονομολόγοι, περιβαλλοντολόγοι, νομικοί, αρχιτέκτονες, στελέχη Πληροφορικής και Κοινωνικοί Επιστήμονες.


Η BB Consulting, φροντίζει να επεξεργάζεται τις σύγχρονες και διαρκώς μεταβαλλόμενες τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς για την παροχή αποτελεσματικών λύσεων προς τους πελάτες της. Έχοντας αυτό σαν στόχο:

– Έχει διαμορφώσει τη διοικητική της οργάνωση έτσι, ώστε να είναι δυνατή η συνεχής ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών και η παρακολούθηση των εξελίξεων στον επιχειρησιακό χώρο.

– Έχει μεριμνήσει ώστε τα στελέχη της να εκπαιδεύονται κατάλληλα σε νέες μεθόδους και καινοτομίες.

– Έχει δημιουργήσει τομείς που αναπτύσσουν και αντιμετωπίζουν, συγκεκριμένες ομάδες προϊόντων, ώστε να παρέχονται ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Η ομάδα μας

Γνωρίστε τους κυριότερους συνεργάτες μας

Χρήστος Μπέης

Χρήστος Μπέης Managing Partner

Χρήστος Μπέης

Managing Partner

Χρήστος Μπέης
Γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1998 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Μηχανολόγος Μηχανικός με κατεύθυνση στον τομέα της Παραγωγής. Από το 1999 εργάστηκε ως Σύμβουλος Logistics και Πληροφορικής, διετέλεσε υπεύθυνος διαχείρισης σε μεγάλα έργα Κατάρτισης και Συμβουλευτικής, υπήρξε Διευθυντής Μάρκετινγκ εταιριών Πληροφορικής και Εκπαίδευσης. Έχει διατελέσει μέλος Διοικητικού Συμβουλίου σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα. Από το 2016 είναι Managing Partner της εταιρίας BB Consulting, καθώς και διαχειριστής και συνιδρυτής ενός πρωτοποριακού startup που αφορά τον γυναικείο καλωπισμό. Έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του ΕΛ.Σ.Ε.Κ.Ε.Κ. (Ελληνικός Σύνδεσμος Εταιριών Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης) και μέλος του Προεδρείου του (αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας). Είναι συνιδρυτής του πρώτου διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού (trip radio) και συνδιοργανωτής του μεγαλύτερου εναλλακτικού μουσικού φεστιβάλ των Κυκλάδων (Up Festival). Στον ελεύθερο χρόνο του είναι μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός.
X
Μιχάλης Σαμαρτζής

Μιχάλης Σαμαρτζής Chief Technology Officer, Partner

Μιχάλης Σαμαρτζής

Chief Technology Officer, Partner

Μιχάλης Σαμαρτζής
X
Θανάσης Μπέης - Κορωναίος

Θανάσης Μπέης - Κορωναίος Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Partner

Θανάσης Μπέης - Κορωναίος

Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Partner

Θανάσης Μπέης - Κορωναίος
X

Ιστορικό

Ίδρυση της εταιρείας με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών

Διάθεση και τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικής πλατφόρμας για σύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση στην Ελληνική Αγωγή.

Ανάθεση του πρώτου μεγάλου συμβουλευτικού έργου για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. . Η BB Consulting έκανε μελέτες που αφορούσαν την Ανασκόπηση στρατηγικής και τον στρατηγικό σχεδιασμό του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Εξειδίκευση της εταιρίας στην δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop) με την εφαρμογή WOO Commerce και το WordPress.

Υπογραφή συμβάσεων για την κατασκευή πολλών ιστοσελίδων, κυρίως για Ιατρούς, Ιατρικά επαγγέλματα και Φαρμακεία. Η BB Consulting ανέπτυξε, σχεδίασε και υλοποίησε την κατασκευή πολλών ιστοσελίδα για Ιατρούς και άλλους ελεύθερους επαγγελματίες.