Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί μια πολύ σημαντική επιχειρηματική κίνηση. Όλοι οι χρήστες όπως και εσείς πλοηγείστε καθημερινά στο διαδίκτυο και αγοράζετε προϊόντα και υπηρεσίες. Εν τω μεταξύ, με βάση τα τελευταία στοιχεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου πάνω από το 70% των ανθρώπων πλοηγούνται περίπου 10 ώρες την ημέρα από κινητή συσκευή. Παρακάτω θα σας δώσουμε 6 συμβουλές για ιστοσελίδα με γρήγορη απόκριση και απτά αποτελέσματα.

Ένα ποσοστό ιδιαίτερα εντυπωσιακό, συνεπώς, η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μονόδρομος.

Για να σας αποδώσει το εγχείρημα της διαδικτυακής προβολής θα πρέπει πριν ξεκινήσετε να ακολουθήσετε τις 6 συμβουλές για ιστοσελίδα:

  1. Αν έχετε χρόνο, διάθεση και όρεξη να ασχοληθείτε ενεργά με την ιστοσελίδα σας. Να είστε σίγουροι ότι κανένας προγραμματιστής, διαφημιστής ή digital agency δεν θα μπορέσει να αναπτύξει στο 100% την ιστοσελίδα σας χωρίς τη βοήθειά σας.
  2. Η επιλογή της κατάλληλης διαφημιστικής ομάδας που να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υποστήριξης, όπως: design, development, προώθηση ιστοσελίδας, support, κ.ά.
  3. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία που θα κατασκευάσει την ιστοσελίδα σας γνωρίζει από Digital Marketing. Πιστέψτε με, εάν οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας δε γνωρίζουν τι θα πρέπει να προσέξουν δε θα υπάρξει ποτέ η υποδομή για να έχετε το 100% της διαφημιστικής απόδοσης.
  4. Επιλέξτε την κατάλληλη πλατφόρμα (CMS) όπου θα κατασκευάσετε το site σας. Γνωρίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε CMS. Το πιο διαδεδομένο CMS τα τελευταία χρόνια είναι το WordPress. Υπάρχουν και άλλα πολύ καλά Cms στην αγορά αλλά και custom Cms.
  5. Είναι πολύ σημαντική η ύπαρξη ενός Marketing Consultant στην ομάδα που θα δώσει τις κατευθύνσεις στους designers. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι ελκυστική, στοχευμένη, χωρίς να κουράζει τους χρήστες και να εξυπηρετεί τους σκοπούς σας.
  6. Μην σκεφτείτε να αγοράσετε ένα έτοιμο theme καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό το theme να το έχουν αγοράσει και άλλες επιχειρήσεις. Τότε θα έχετε το ίδιο εμφανισιακά site αλλά με διαφορετικό λογότυπο και περιεχόμενο. Η ιστοσελίδα σας πρέπει να αντιπροσωπεύει τη δική σας επιχείρηση στο 100%. Αυτό σημαίνει ότι το site σας θα πρέπει να έχει custom design κομμένο και ραμμένο στα δικά σας χρώματα και να σας εκφράζει.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, εκτός από τις 6 συμβουλές για ιστοσελίδα, ζητήστε ένα ραντεβού με την BB Consulting.