Η BB Consulting σχεδίασε, ανέπτυξε και φιλοξενεί την ιστοσελίδα του Raise your Voice Festival, το όποιο γίνεται εθελοντικά και με μόνο σκοπό να υψώσουμε την φωνή μας.

40 εκατομμύρια άνθρωποι είναι θύματα εμπορίου. Μόνο το 1% διασώζεται και από αυτά το 80% ξαναγίνεται θύμα εξαιτίας της οικονομικής του ευαλωτότητας. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι γυναίκες και παιδιά. Η εμπορία ανθρώπων είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εγκληματική βιομηχανία στον κόσμο. 75εκ άνθρωποι εργάζονται άμεσα στη βιομηχανία της μόδας το 80% είναι γυναίκες, πολλοί υπόκεινται σε εκμετάλλευση, σε λεκτική και φυσική βία, εργάζονται σε επικίνδυνες συνθήκες και πληρώνονται πάρα πολύ λίγο. 25εκ άνθρωποι παγκοσμίως υπόκεινται σε συνθήκες εξαναγκαστικής εργασίας, με τη βιομηχανία της μόδας να είναι δεύτερη.Η Ευρώπη έχει 1,243,400 ανθρώπους σε δουλεία. Η Ελλάδα είναι ψηλά στη λίστα. Ο κόσμος πρέπει να έχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες και οργανισμούς που βοηθούν ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο ή που απλά θέλουν να μάθουν περισσότερα για το αόρατο έγκλημα της εμπορίας ανθρώπων.

ΥΨΩΣΤΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ, ΜΕΤΡΑΕΙ Αν είστε δημοσιογράφος ή επιθυμείτε με οποιονδήποτε τρόπο να μοιραστείτε το μήνυμά μας με τον κόσμο, μη διστάσετε να αξιοποιήσετε το υλικό από εδώ και από την ιστοσελίδα μας και να το χρησιμοποιήσετε ως πηγή έμπνευσης. Χρειαζόμαστε τη στήριξή σας και θέλουμε να ακούσουμε τη φωνή σας κατά της εμπορίας ανθρώπων. Η δύναμή μας είναι η αναμετάδοση των μηνυμάτων μας στο ευρύ κοινό.

“Το Φεστιβάλ δεν είναι κάτι που θα διαρκέσει 2 μέρες και θα περάσει. ​Το μήνυμά του θα κρατήσει. Από τη στιγμή που κάποιος άνθρωπος γίνεται γνωστός στον κόσμο, βρίσκεται σε ένα βήμα από όπου οφείλει να μιλήσει. Η αναγνωρισιμότητα συνεπάγεται υποχρέωση για ανάδειξη κοινωνικών ζητημάτων. ​Δε μιλάμε μόνο με τα λόγια, με το στόμα, μιλάμε με τη στάση της ζωής μας”. Αλέξης Γεωργούλης Ευρωβουλευτής και Ηθοποιός